Een PVC vloer in een appartement?

Gepubliceerd op: 28 november 2018 om 13:08

Wij krijgen bij Hout en Steen regelmatig de volgende vraag van eigenaren van appartementen:

Ik heb een appartement met vloerverwarming en wil PVC leggen en ook aan 10 dB geluidsreductie voldoen, welke ondervloer moet ik dan gebruiken?Hieronder ziet u ons antwoord:

Ten aanzien van vloerverwarming zijn er verschillende systemen in omloop. De meest bekende uitvoeringen zijn de watergedragen vloerverwarming en de elektrische of I.r. (infra rood) vloerverwarming.

Bij de watergedragen vloerverwarming worden via het infrezen van sleuven in de bestaande dekvloer slangen van het vloerverwarmingssysteem gelegd.

Indien u in een appartement woont welke voorzien is van een watergedragen vloerverwarming, waarbij u ook nog aan 10 dB geluidreductie dient te voldoen, heeft Hout en Steen hiervoor de volgende oplossingen:

Heatfoil met laminaat en met lamelparket
Jumpax Heat Traditional met PVC of linoleum

Indien u in een appartement woont welke voorzien wordt van een elektrische vloerverwarming, waarbij u ook nog aan 10 dB geluidreductie dient te voldoen, heeft Hout en Steen hiervoor de volgende oplossingen:

Heatblok met laminaat en met lamelparket

Jumpax Heat Isolator (Heatblok met Jumpax Basic ) voor PVC en linoleum

De electrische vloerverwarming wordt in alle gevallen op de Heatblok geplaatst.

Voor meer informatie  nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze showroom of kijkt u op de site van onze partner: https://www.unifloor.nl/

Vrijblijvend advies?
Maak een afspraak met onze adviseur

040 - 206 05 74

Of vul het formulier in:

Persoonlijk advies?

Plan een afspraak met onze adviseur.

Afspraak plannen